Calitatea serviciilor oferite este asigurata de echipamentele de ultima generatie, de prfesionalismul si experienta echipei si nu in ultimul rand de seriozitate si buna comunicare cu clientii nostri.
Servicii oferite:
1. Filmare cu o camera video sau cu doua.
Filmarea cu doua camere este necesara si recomandata pentru evenimentele cu un numar mai mare de persoane, sau pentru cei ce doresc surprinderea cat mai multor momente. De exemplu in timpul cununiei religioase o camera pote fima intreaga biserica iar una reactiile mirilor sau la filmarea obiceiurilor o camera filmeaza pregatirea mirelui si una pregatirea miresei sau la restaurant se filmeaza din interiorul ringului de dans si din exterior si exemplele pot continua.
Filmare HD.
Pentru cei ce detin sau intentioneza sa-si achizitioneze televizoare de ultima generatie (TFT, PLASMA, LEDURI), le recomandam sa opteze pt. filmarea HD (High Definition) datorita calitatii si rezolutiei imaginii net superioare celei SD (Standard Definition). Materialele finale vor fi livrate atat pe suport Blu-Ray cat si pe DVD.
2. Filmarea obiceiurilor.
Cameramanul va fi prezent la mire sau la mireasa acasa, la nasi pentru a surprinde obiceiurile (imbracatul mirelui, barbieritul, prinderea voalului miresei, turta miresei etc.)
3. Filmarea cununiei civile.
4. Filmare in parc

Aceasta filmare are loc in timpul sedintei foto si are ca scop surprinderea unor momente romantice ce vor fi folosite ulerior in montajul videoclipului.
5. Filmare restaurant.
Prezenata unui cameraman (sau doi optional) va fi asigurata pe intrega desfasurare a evenimentului, de la primirea invitatilor pana la plecarea ultimului invitat, timpul efectiv de filmare fiind de 4-5 ore.
6. Montajul filmarii.
Montajul consta in eliminarea din filmarea bruta a secventelor fara valoare si importanta, adaugarea de tranzitii intre secvente, efecte, coloana sonora, prelucrarea imaginii si a sunetului, toate ducand spre filmul nuntii pe care l-ati visat si dorit.
7. Videoclipul nuntii.
Se relizeaza un montaj (videoclip) de 3-5 minute cu cadre din intregul eveniment, pe o melodie la alegere, intr-o viziune artistica, cinematografica, ce surprinde pe langa imagine si trairile mirilor in acele momente.

 

8. Rezumat de o ora.
In plus fata de filmul integral al nuntii ce va avea o durata de 4-5 ore transpus pe 4 DVD-uri, se poate realiza un rezumat de ora pe un singur DVD, fiind forte practic in cazul unei vizionari rapide a intregii nunti sau pentru a-l multiplica si face cadou invitatilor.
9. Introducere cu poze.
La inceputul filmului se va introduce un montaj (videoclip) cu poze ale mirilor din copilarie pana in prezent pe o coloana sonora la alegere. Pozele necesare pot fi in format digital sau pe suport de hartie.
1o. Montaj PIP (picture in picture) - doar pentru filmarea cu doua camere
Principiul acestui montaj este ca pe intregul ecran va fi afisata filmarea unei camere, iar intr-un colt filmarea celeilalte camere sincronizate, actiunea putand fi vizualizata din doua unghiuri diferite.
Indiferent de alcatuirea pachetului de servicii, DVD-urile sau Blu-Ray-urile vor avea meniuri personalizate si animate, cu posibilitatea de selectare a capitolelor. Atat carcasa cat si fetele dvd-urilor vor fi tiparite cu poze alese de dvs.
Durata filmului dupa montaj va fi de 5 ore (daca se opteaza pt. filmare la toate momentele importante: cununia civila, obiceiuri, cununia religioasa, petrecere restaurant).


 
Copyright ©2007 Video Memories. Toate drepturile rezervate.